De Jong Psychologie
De Jong
 Psychologie
In verband met het beëindigen van de praktijk neem ik geen nieuwe cliënten meer aan.

Therapieën

Cognitieve gedragstherapie

Cognitieve gedragstherapie pakt het gedrag én de negatieve gedachten aan die de problemen in stand houden. CGt is onder meer effectief bij angsten, depressie, verslaving en eetstoornissen.

Meer lezen

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een kortdurende, geprotocolleerde en cliëntgerichte behandelmethode waarmee herinneringen aan schokkende of krenkende ervaringen verwerkt kunnen worden.

Meer lezen

Oplossingsgerichte therapie

Oplossingsgerichte Therapie is een vorm van gesprekstherapie, waarin niet de problemen het uitgangspunt zijn maar juist de gewenste uitkomst.

Meer lezen

Acceptance & Commitment Therapy

Acceptance and Commitment Therapie is een nieuwe vorm van cognitieve gedragstherapie die zicht richt op het verhogen van de psychologische flexibiliteit.

Meer lezen

Mindfulness Based Cognitieve Therapie

Het doel van deze therapie is om bewust te worden van oude automatische reactiepatronen en leren over te stappen op bewust waarnemen en handelen.

Meer lezen

Schematherapie

De schemagerichte cognitieve therapie gaat uit van de gedachte dat mensen door de ervaringen in hun jeugd ideeën ontwikkelen over wie ze zijn, hoe de wereld in elkaar zit en hoe andere mensen zijn.

Meer lezen
© De Jong Psychologische Hulpverlening 2019 | Privacy Policy